Nieuws

Administratieve vacatures voor trainees en consultants

Het is je vast niet ontgaan. Half september vierden wij een digitaal feestje en vanaf dat moment hadden wij een nieuwe website. Werkenenleren.nl is vanaf nu werkenbijquoratio.nl. Waarom? Omdat Quoratio er sinds een aantal jaar al niet meer alleen is voor trainees, maar ook voor ervaren consultants. Er is nu één plek voor alle vacatures. Dus welke informatie je ook zoekt, je vindt het hier terug.

The making of

De nieuwe website is tot stand gekomen met behulp van doelgroeponderzoek, data en inzichten uit het verleden en is er gekeken hoe mensen zich op websites bewegen. De website is gebouwd voor meerdere doelgroepen en spreekt nu veel meer tot de verbeelding. De navigatiestructuur is helder, informatie is beter vindbaar en de juiste content wordt getoond op het juiste moment voor een specifieke rol. Er ging natuurlijk nog veel meer aan vooraf, maar wat het belangrijkste is voor jou, is dat we een betere website hebben en nog steeds dezelfde belofte. Door elke dag de beste versie van jezelf te vinden, worden wij én onze opdrachtgevers steeds beter. De vraag is: heb jij het in je?

Betere website, dezelfde belofte

Dat werken bij Quoratio meer is dan een baan wisten de 1500+ alumni en 650 huidige medewerkers voor jou ook al. Dat we verder kijken dan je cv beloven we en doen we al jaren. Ontwikkeling zit in ons DNA, daarom kiezen mensen voor ons en daar zijn we trots op! Wij innoveren samen, maken het verschil met echte aandacht, tonen kunde en karakter en creëren onze eigen kansen. Hoe dit precies tot uiting komt? Lees er meer over op de website onder wij zijn Quoratio.

www.werkenbijquoratio.nl is de plek voor alle administratieve vacatures op het gebied van HR Process & Payroll, Healthcare en Finance.

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

FITZ heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login