Healthcare

Matthijs neemt je mee in zijn traineeship Zorgadministratie

De trainees bij Quoratio hebben zeer uiteenlopende studies gevolgd. Sommigen hebben al raakvlakken met zorgadministratie, maar mensen met studies als Creatieve Therapie, Geschiedenis en Communicatie kunnen ook prima bij ons terecht. Matthijs neemt je mee in zijn jaar als trainee.

Matthijs is in 2015 gestart met het Traineeship Zorgadministratie en is daarna aan de slag gegaan bij Reinier van Arkel waar hij op de frontoffice aan het werk ging. Inmiddels is hij Consultant geworden bij Quoratio en werkzaam bij GGNet in de functie van Zorgcontroller.

Ik ben geboren en getogen in Gorinchem en ben na mijn middelbare school gestart met de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Dat ik toen al interesse had in de zorg (Geestelijke Gezondheidszorg) was wel duidelijk. Hoewel ik er halverwege mijn studie achter kwam dat dit toch niet helemaal de richting was die ik op wilde, heb ik de studie toch afgerond met het idee om daarna een andere weg in te slaan.

Ik had en heb duidelijk affiniteit met de zorg.

Na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een kans om iets nieuws te leren. Een traineeship was voor mij een logische keuze, omdat dit de kans was om mezelf te ontwikkelen en relevante praktijkervaring op te doen. Dit leek mij ideaal, omdat ik er dan ook meteen achter kon komen welke richting ik precies op wilde.

Nieuws & ervaringen

Doorlopende coaching, feedback en focus op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Van HR-beleid naar systeemimplementatie. Hoe doe je dat? In tijden van corona volledig digitaal, op een manier die bij je organisatie past, die de medewerker centraal stelt en waarbij je zelf aan het stuur staat. Daarom ontwikkelden we CONNECT – een interactiecyclus tussen medewerker en manager waarbij het gaat om echte aandacht, een goede dialoog en eerlijke feedback als essentiële onderdelen voor groei. Consultant HR Process & Payroll Moniek Sewalt en HR Directeur Natasja van Rens nemen je mee door de digitalisering van HR, de projectstappen en de begeleiding naar verandering waarin communicatie key is. Lees meer in onderstaand artikel.
Bij Quoratio vinden we ontwikkeling belangrijk. Binnen het traineeship HRM- & Salarisadministratie volg je meerdere opleidingen, waaronder PDL (Praktijk Diploma Loonadministratie). Wat houdt deze opleiding in en wat kun je ermee bij de opdrachtgever? We vroegen het medior salarisadministrateur Casper.
Kas Bloemberg, Finance Consultant, werkt op het moment bij een opdrachtgever in de zorg. Kas heeft een opdracht als Assistent Controller bij VVT-instelling Innoforte, waar hij door de fusie met St. Vreedenhof uit Arnhem de opdracht heeft naast reguliere werkzaamheden, de integratie van beide administratie te ondersteunen. We gingen met hem in gesprek over zijn baan binnen het vakgebied Finance & Control, over hoe zijn baan, maar zeker ook die van anderen, er over een aantal jaar uitziet en hoe je als financial van de toekomst steeds meer een Business of Financial Controller wordt.
Quoratio heeft een FD Gazellen-award 2019 gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?