Healthcare

Dag van de zorg – Yvonne draagt Inge een warm hart toe

Wie draag jij een warm hart toe in de zorg? En wat maakt jullie samenwerking bijzonder? Die twee vragen stelden we onze Healthcare consultants. Want de zorg als sector verdient meer dan ooit onze waardering. Collega Yvonne Claassen vertelt over Inge Koestering.

Wie draag jij een warm hart toe? 

Yvonne: “Dat is zonder twijfel Inge Koestering! Specialist Ouderengeneeskunde en kaderarts geriatrische revalidatie bij Groenhuysen in Roosendaal. Zij werkt op één van de revalidatieafdelingen en daarbij is ze een aantal uren per week bezig met beleid rondom de geriatrische revalidatie.

Wat maakt Inge zo bijzonder? 

Ik heb Inge bij Groenhuysen leren kennen als een bijzonder gedreven persoon. Naast het centraal stellen van de individuele cliënt, is zij in staat om het grote geheel te overzien. Dat bewonder ik in haar!

En onze samenwerking?

Inge helpt mij in mijn opdracht om de geriatrische revalidatieplanning te optimaliseren. Zij snapt het belang van gestructureerde processen en zorgt voor de verbinding in de keten. Een voorbeeld hiervan is het onlangs geïntroduceerde, dagelijks opname-overleg met daarin afvaardiging vanuit klantbureau, planning, zorg en artsen. Samen bekijken we op basis van triage én capaciteit op welke afdeling een cliënt kan worden opgenomen. Wat Inge altijd opvalt is dat we beiden vanuit een ander perspectief naar de revalidatie kijken, maar dat we hetzelfde doel voor ogen hebben: duidelijkheid, eenduidigheid en efficiëntie in het revalidatieproces. De samenwerking is hiermee voor ons beiden waardevol.”

Wij zetten samen twee minuten applaudisseren voor de zorg online voort. Doe je mee? Deel je verhaal met marketing@quoratio.nl   

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?

Nieuws & ervaringen

Een referral? Ja, we horen je denken. Sonja had al eens vaker het een en ander gehoord over Quoratio als werkgever. Tot op de dag dat er opeens een collega van Quoratio bij haar op de bank in haar eigen huis zat... Toen wist ze zeker: ‘’nu stel ik die laatste paar vragen die ik nog heb!’’. We vroegen Sonja en Malique waarom ze beiden voor ons als werkgever hebben gekozen.
Fundamenteel onderdeel van je traineeship bij Quoratio Groep is het opdoen van werkervaring. Want het verschil maken op de back-offices van bedrijven, dat is waar je voor wilt gaan. Maar wat voor soort opdrachten en opdrachtgevers zijn dat nou waar je als trainee terecht komt? En wat doe je dan precies? We vroegen het drie trainees, elk uit een van de drie domeinen. Dat zijn HR Process & Payroll, Healthcare en Finance & Control. Ondertussen delen Petra, Jeroen en Gert ook nog wat ze geleerd hebben en krijg je van ieder een trainee-tip!
Marlon, wonend in Nijmegen, was voordat ze begon met het traineeship zorgadministratie begeleider in de gehandicaptenzorg, maar wilde zich meer bewegen naar de achterkant van de zorg. Ze vond het traineeship via internet en werd daarna ook benaderd door een van onze recruiters. Rachelle, wonend in Den Bosch, werkte hiervoor bij een grote bank op de administratie. Ze werkte daar met een aantal Quoratio collega’s en werd enthousiast van positieve ervaringen van andere trainees. Ze gingen met elkaar in gesprek over de bewuste keuze voor detachering binnen zorgadministratie.
Quoratio heeft een FD Gazellen-award 2019 gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?