Healthcare

Dag van de zorg – Yvonne draagt Inge een warm hart toe

Wie draag jij een warm hart toe in de zorg? En wat maakt jullie samenwerking bijzonder? Die twee vragen stelden we onze Healthcare consultants. Want de zorg als sector verdient meer dan ooit onze waardering. Collega Yvonne Claassen vertelt over Inge Koestering.

Wie draag jij een warm hart toe? 

Yvonne: “Dat is zonder twijfel Inge Koestering! Specialist Ouderengeneeskunde en kaderarts geriatrische revalidatie bij Groenhuysen in Roosendaal. Zij werkt op één van de revalidatieafdelingen en daarbij is ze een aantal uren per week bezig met beleid rondom de geriatrische revalidatie.

Wat maakt Inge zo bijzonder? 

Ik heb Inge bij Groenhuysen leren kennen als een bijzonder gedreven persoon. Naast het centraal stellen van de individuele cliënt, is zij in staat om het grote geheel te overzien. Dat bewonder ik in haar!

En onze samenwerking?

Inge helpt mij in mijn opdracht om de geriatrische revalidatieplanning te optimaliseren. Zij snapt het belang van gestructureerde processen en zorgt voor de verbinding in de keten. Een voorbeeld hiervan is het onlangs geïntroduceerde, dagelijks opname-overleg met daarin afvaardiging vanuit klantbureau, planning, zorg en artsen. Samen bekijken we op basis van triage én capaciteit op welke afdeling een cliënt kan worden opgenomen. Wat Inge altijd opvalt is dat we beiden vanuit een ander perspectief naar de revalidatie kijken, maar dat we hetzelfde doel voor ogen hebben: duidelijkheid, eenduidigheid en efficiëntie in het revalidatieproces. De samenwerking is hiermee voor ons beiden waardevol.”

Wij zetten samen twee minuten applaudisseren voor de zorg online voort. Doe je mee? Deel je verhaal met marketing@quoratio.nl   

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?

Nieuws & ervaringen

Thuiswerken is de nieuwe standaard, solliciteren kan bij sommige bedrijven nog wel maar hoe doe je dat dan? Hoe presenteer je jezelf online voor een sollicitatie? We geven je hieronder een aantal handvatten die wij de laatste tijd met veel enthousiasme voorbij hebben zien komen.
E-housedag traineeship Financiële Administratie
E-housedag traineeship Zorgadministratie
Quoratio heeft een FD Gazellen-award 2019 gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?