Events

Quo College Tour

Quo College Tour - Kom jij ook?

Belangrijk: door het coronavirus gaat 2 april niet door. Wij gaan de Quo College Tour herplannen. Mocht je willen komen naar de College Tour, schrijf je dan gewoon in! Dan houden we je op de hoogte over een nieuwe datum en eventuele virtuele startdata van onze traineeships. 

Hi there, 

Ben jij erbij donderdag 2 april tijdens onze eerste editie van de Quo College Tour? Deze middag staat in het teken van het vakgebied HRM- & Salarisadministratie. Welke trends komen we tegen anno 2020, wat houdt het traineeship precies in, hoe ziet de HR-afdeling en Salarisadministrateur van de toekomst eruit? Tijdens de Quo College Tour krijg je hier allemaal antwoord op. Ook ontmoet je mensen die al werken binnen het vakgebied, kun je al je vragen stellen en ontmoet je Trainees, Consultants en Talent Development Managers die je meer kunnen vertellen over hun uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Het ideale moment om te bepalen of jij jezelf ziet werken als trainee HRM- & Salarisadministratie. 

Schrijf je direct in! 

 

Programma

14:30 – 15:00 inloop (stel je eerste brandende vragen en ontmoet elkaar)
15:00 – 15:15 introductie Quoratio (vraag wat je wilt weten!)
15:15 – 15:30 kennismaking met Paul Groen, Manager Salarisadministratie bij Mediahuis
15:30 – 17:30 Interactieve College Tour - Hoe ziet mijn dag eruit? Welke werkzaamheden, uitdagingen en workflows kom ik o.a. tegen in de praktijk? En uiteraard voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen! Aan het einde van de Tour ga je aan de slag met een mindmap opdracht die jou helpt te beslissen of je wellicht een van onze professionals wilt worden
17:30 – 19:00 Speeddaten & eten. Je ontmoet Trainees, Consultants HR Process & Payroll en Talent Development Managers 
19:00 – 20:15 Mindmap en presenteren in groepen van max. 3 personen 

20.15 – ... Afsluiting en borrel 

 

Alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk dan hier de video van ons Summerfestival afgelopen zomer... :) 

Mocht je nog vragen hebben, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Kyra Bosman, Corporate Recruiter, via kbosman@quoratio.nl of (06) 1343 7442

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?

Nieuws & ervaringen

Marlon, wonend in Nijmegen, was voordat ze begon met het traineeship zorgadministratie begeleider in de gehandicaptenzorg, maar wilde zich meer bewegen naar de achterkant van de zorg. Ze vond het traineeship via internet en werd daarna ook benaderd door een van onze recruiters. Rachelle, wonend in Den Bosch, werkte hiervoor bij een grote bank op de administratie. Ze werkte daar met een aantal Quoratio collega’s en werd enthousiast van positieve ervaringen van andere trainees. Ze gingen met elkaar in gesprek over de bewuste keuze voor detachering binnen zorgadministratie.
 Afgelopen maand was het zover voor Rik en Judith. De start van het traineeship HRM- & Salarisadministratie! Waarom kozen ze voor het traineeship en de Quoratio Groep, hoe ging de online sollicitatieprocedure en hoe hebben ze de eerste periode beleefd? De twee trainees spraken elkaar online en wij waren daarbij. Als trainee starten in tijden van corona is natuurlijk best bijzonder. Tijdens het gesprek ging het daarom ook over hoe de twee de verbinding gaan zoeken in het ‘nieuwe normaal’.
Wat kan Werken en Leren binnen de zorgadministratie voor jou betekenen?
Quoratio heeft een FD Gazellen-award 2019 gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?