Events

Quo College Tour

Quo College Tour - Kom jij ook?

Belangrijk: door het coronavirus gaat 2 april niet door. Wij gaan de Quo College Tour herplannen. Mocht je willen komen naar de College Tour, schrijf je dan gewoon in! Dan houden we je op de hoogte over een nieuwe datum en eventuele virtuele startdata van onze traineeships. 

Hi there, 

Ben jij erbij donderdag 2 april tijdens onze eerste editie van de Quo College Tour? Deze middag staat in het teken van het vakgebied HRM- & Salarisadministratie. Welke trends komen we tegen anno 2020, wat houdt het traineeship precies in, hoe ziet de HR-afdeling en Salarisadministrateur van de toekomst eruit? Tijdens de Quo College Tour krijg je hier allemaal antwoord op. Ook ontmoet je mensen die al werken binnen het vakgebied, kun je al je vragen stellen en ontmoet je Trainees, Consultants en Talent Development Managers die je meer kunnen vertellen over hun uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Het ideale moment om te bepalen of jij jezelf ziet werken als trainee HRM- & Salarisadministratie. 

Schrijf je direct in! 

 

Programma

14:30 – 15:00 inloop (stel je eerste brandende vragen en ontmoet elkaar)
15:00 – 15:15 introductie Quoratio (vraag wat je wilt weten!)
15:15 – 15:30 kennismaking met Paul Groen, Manager Salarisadministratie bij Mediahuis
15:30 – 17:30 Interactieve College Tour - Hoe ziet mijn dag eruit? Welke werkzaamheden, uitdagingen en workflows kom ik o.a. tegen in de praktijk? En uiteraard voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen! Aan het einde van de Tour ga je aan de slag met een mindmap opdracht die jou helpt te beslissen of je wellicht een van onze professionals wilt worden
17:30 – 19:00 Speeddaten & eten. Je ontmoet Trainees, Consultants HR Process & Payroll en Talent Development Managers 
19:00 – 20:15 Mindmap en presenteren in groepen van max. 3 personen 

20.15 – ... Afsluiting en borrel 

 

Alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk dan hier de video van ons Summerfestival afgelopen zomer... :) 

Mocht je nog vragen hebben, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Kyra Bosman, Corporate Recruiter, via kbosman@quoratio.nl of (06) 1343 7442

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?

Nieuws & ervaringen

Doorlopende coaching, feedback en focus op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Van HR-beleid naar systeemimplementatie. Hoe doe je dat? In tijden van corona volledig digitaal, op een manier die bij je organisatie past, die de medewerker centraal stelt en waarbij je zelf aan het stuur staat. Daarom ontwikkelden we CONNECT – een interactiecyclus tussen medewerker en manager waarbij het gaat om echte aandacht, een goede dialoog en eerlijke feedback als essentiële onderdelen voor groei. Consultant HR Process & Payroll Moniek Sewalt en HR Directeur Natasja van Rens nemen je mee door de digitalisering van HR, de projectstappen en de begeleiding naar verandering waarin communicatie key is. Lees meer in onderstaand artikel.
Bij Quoratio vinden we ontwikkeling belangrijk. Binnen het traineeship HRM- & Salarisadministratie volg je meerdere opleidingen, waaronder PDL (Praktijk Diploma Loonadministratie). Wat houdt deze opleiding in en wat kun je ermee bij de opdrachtgever? We vroegen het medior salarisadministrateur Casper.
Kas Bloemberg, Finance Consultant, werkt op het moment bij een opdrachtgever in de zorg. Kas heeft een opdracht als Assistent Controller bij VVT-instelling Innoforte, waar hij door de fusie met St. Vreedenhof uit Arnhem de opdracht heeft naast reguliere werkzaamheden, de integratie van beide administratie te ondersteunen. We gingen met hem in gesprek over zijn baan binnen het vakgebied Finance & Control, over hoe zijn baan, maar zeker ook die van anderen, er over een aantal jaar uitziet en hoe je als financial van de toekomst steeds meer een Business of Financial Controller wordt.
Quoratio heeft een FD Gazellen-award 2019 gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?