HR & Payroll

Volg Rowan door haar jaar als trainee bij diverse opdrachtgevers

De trainees bij Quoratio hebben zeer uiteenlopende studies gevolgd. Sommigen hebben al raakvlakken met salarisadministratie, maar mensen met studies als Creatieve Therapie, Geschiedenis en Communicatie kunnen ook prima bij ons terecht. Laat je meenemen in het verhaal van Rowan.

Ik ben geboren en getogen in Breda  en woon hier nog altijd. Na de middelbare school ben ik met de opleiding Management Economie en Recht gestart en heb ik mijn afstudeeropdracht bij de gemeente Breda uitgevoerd. Voor de afdeling Interne Dienstverlening heb ik processen beschreven en verbeterd en ik heb na mijn afstuderen de master Organisatiewetenschappen gevolgd.

Daarom ging ik op zoek naar functies binnen HR en Salarisadministratie.

Wat ik later wilde gaan doen heb ik nooit goed geweten. Om die reden heb ik een relatief brede studie gekozen waarmee ik nog alle kanten op kon. Na mijn studie ben ik vestigingsmanager geworden bij een bedrijf in Tilburg, waar ik leiding gaf aan 25 tot 30 mensen. Na voldoende ervaring te hebben opgedaan ben ik na een jaar op zoek gegaan naar iets anders. Vervolgens kwam ik bij een Belgisch adviesbedrijf terecht in een zeer commerciële functie, wat niet bij me leek te passen. Met name het salesaspect met de bijbehorende dagelijkse focus op targets paste niet goed bij me. Echter kreeg ik de kans om een recruitmentplan op te zetten waardoor ik erachter kwam dat ik HR een heel interessant vakgebied vond. Daarom ging ik op zoek naar functies binnen HR en salarisadministratie.

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login