Events

Quoratio gespot in de Carrièrebus?

Heb je Quoratio gespot in de Carrièrebus of ga je nog in gesprek op jouw campus/hogeschool/uni? Loop binnen in de bus en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Quoratio! Onze organisatie is gevestigd in Bunnik, maar omdat we graag staan op plekken aanwezig zijn waar onze doelgroep (jij dus!) zich bevind, kun je ook meer info vinden in de bus. Wie we zijn? We hebben administratieve traineeships op hbo en wo-werk en denkniveau. Werken & Leren staat hierbij centraal, je krijgt direct een vast contract en er zijn tal ontwikkelingsmogelijkheden. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je alvast een oriënterend gesprek? Lees dan verder en neem contact met ons op. 

Doorstuderen na jouw opleiding?

Jij zit in de bloei van je leven. Je bent hard aan het studeren. Wellicht heb je nog een bijbaan. Maar wat ga je na je studie doen? Ga je werken? Ga je doorstuderen? Of wil je dit allebei? Als je dat laatste wil, dan zit je bij ons goed. Onze traineeships bestaan uit werken bij onze opdrachtgevers (praktijkervaring opdoen) en uit opleidingen die je verder brengen in het vakgebied. Binnen de Carrièrebus vind je veel organisaties. Lijkt het je tof om te werken binnen HRM- & Salarisadministratie, Zorgadministratie of Financiële Administratie maar weet je nog niet precies wat het inhoudt? Lees dan de ervaringen van jouw voorgangers. Check it out! 

Doorsturen na je opleiding is voordeel nummer 1. Maar je hebt ook een betere startpositie op de arbeidsmarkt, je kunt jezelf in rap tempo ontwikkelen, je bouwt een groot netwerk op en je verdient altijd een mooi basissalaris. Wil je er nog meer over lezen? Meer over de voordelen van een traineeship

De Quoratio traineeships

De traineeships HRM- & Salarisadministratie, Zorgadministratie of Financiële Administratie zijn op hbo werk- en denkniveau. Maar er zijn ook mogelijkheden op wo-niveau. Binnen deze traineeships stroom je binnen 9 maanden door naar Junior Consultant. Zie bijvoorbeeld ons traineeship Consultancy in de Zorg. In 2020 informeren we je verder over de mogelijkheden binnen Consultancy HR Process & Payroll en Finance Consultancy. Mocht je hier nu al vragen over hebben, contact een van onze collega's. 

Events 

We organiseren regelmatig Inhousedagen en Matchdays om op een laagdrempelige manier met elkaar kennis te maken. Wil je weten wat er komende tijd op de agenda staat? Bekijk hier onze events en meld je aan. 

Dus, je reis begon in de Carrièrebus. We nodigen je van harte uit om je reis voort te zetten en samen met ons op de mooiste reis van je leven te gaan. Namelijk naar een glansrijke carrière! 

 

Nieuws & ervaringen van traineeships

25 april 2023 - Een traineeship biedt veel mogelijkheden als kickstart van jouw carrière. Het allerfijnst aan een traineeship is dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, of je nou net uit de schoolbanken komt of al enige werkervaring hebt.
Krijgen urgente cliënten altijd voorrang op cliënten die al 4 jaar op de wachtlijst staan? Zomaar een vraag waar je als zorgbemiddelaar mee te maken krijgt. Bij Zorgon vinden we dat zorgbemiddeling echt een vak is. Daarom starten we binnenkort met een één-jarig traineeship over zorgbemiddeling. Wil jij graag een cliënt met een zorgvraag op het juiste moment zorg bieden? Ontdek of het Traineeship Zorgbemiddeling bij jou past. 
Veel uitzendkrachten, geen grip op de personeelskosten, vertroebeling van de rollen en een onderlinge cultuur van naar elkaar wijzen. Een mooie uitdaging voor ons binnen een van de verpleeghuizen van een Nederlandse VVT-organisatie. Het doel? Iedereen, van teamleider tot planner, de tools bieden om hun eigenaarschap te herpakken. En dat lukte!

De Quoratio Groep heeft in totaal 4 jaar de FD Gazellen-award gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login