Nieuws

Onzekerheid tijdens de coronacrisis? Solliciteren en baanzekerheid gewaarborgd bij Quoratio!

 Het sluimert al weken door de hele wereld. Maar vorige week was het zover in Nederland… Sinds de toespraak van Mark Rutte maandagavond 16 maart weten we dat we voorlopig thuiswerken, zoveel mogelijk binnen moeten blijven, sociaal contact tot een minimum beperken en we proberen business zoveel mogelijk ‘as usual’ door te laten gaan. Wat het coronavirus voor impact heeft op ons allen, op solliciteren, werken als consultant en de start onze traineeships? We nemen je mee op deze digitale reis.

Het coronavirus – thuiswerken is de standaard 

COVID-19, het coronavirus. Het was er ineens en het heeft enorme impact op zowel ons werk als privéleven. Wij hebben als Quoratio besloten vorige week dinsdag al om met de gehele organisatie thuis te werken. Niet alleen collega’s van het hoofdkantoor werken thuis, ook trainees en consultants werken zo veel mogelijk vanuit huis. Microsoft Teams gebruiken we volop, we drinken virtueel koffie met elkaar en tuurlijk schakelen wij ook iedere dag om te kijken of de prioriteiten van vandaag nog actueel zijn. Ja, het is even wennen maar we doen het met elkaar. Met collega’s, partners, relaties en (potentiële) kandidaten.  

Aankomende weken willen we dan ook inspireren hoe je ook in tijden van onzekerheid en deze crisis je werk kunt blijven uitvoeren, flexibel kunt omgaan met deze situatie om zoveel mogelijk klanten in bijvoorbeeld de zorg zo goed mogelijk te ondersteunen. Vorige week heeft één van onze Consultants een GGZ-instelling binnen een week omgezet naar digitaal werken. En zo zijn er nog veel mooie voorbeelden.  

Solliciteren kan, want recruitment gaat gewoon door! 

Wij hadden 2 april de Quo College Tour gepland. Die hebben we helaas moeten cancelen, maar zodra we meer weten over eventuele verdere maatregelen rondom het coronavirus zullen we kijken wanneer we deze kunnen herplannen. Dat neemt niet weg dat we met recruitment gewoon doorgaan, want wij willen dat mensen die nu onzekerheid hebben, freelancer zijn, 0-uren contracten of bijvoorbeeld geen werk meer hebben in de horeca bij ons kunnen instromen binnen een van onze traineeships of als consultant. Dezelfde voorwaarden als altijd, want bij sommige opdrachtgevers is de vraag zelfs gestegen! Opleiden doen we deels ook online en sollicitatiegesprekken voeren we via video ➡ www.werkenbijquoratio.nl

Baanzekerheid met onze traineeships en veilige haven voor ervaren consultants 

Werken & Leren tegen dezelfde voorwaarden als altijd! We bieden je een vast contract, erkende opleidingen, doorgroeimogelijkheden en een groot netwerk.  Ook Consultants met een aantal jaar werkervaring of freelancers die weer een veilige haven zoeken, bieden wij genoeg kansen binnen onze domeinen HR Process & Payroll, Healthcare en Finance.  

Ben je op zoek naar een toffe nieuwe baan met zekerheid? Schroom dan niet om ook nu contact op te nemen met onze recruiters. Ze zijn bereikbaar via mail, telefoon, Whatsapp en video.

Hopelijk zien we elkaar snel weer in real-life. Let’s stay techy en fit together!  

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?

Nieuws & ervaringen

E-housedag traineeship Financiële Administratie
E-housedag traineeship Zorgadministratie
E-housedag traineeship HRM- & Salarisadministratie
Quoratio heeft een FD Gazellen-award 2019 gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?