Nieuws

Succes realiseren met je cv? Hier 3 tips!

 

Succes realiseren met je cv… we horen je denken: hoe moet deze eruit zien? Wat zet ik er wel en niet in? Hoe maak ik indruk maar laat ik toch ook mezelf zien? Oh, en heb ik in deze tijden nog wel echt een cv nodig? Geen stress! In deze blog helpen we jou op weg met 3 tips. Binnen no-time staat jouw cv als een huis en weet je ook nog eens die felbegeerde baan in de wacht te slepen.

Wees jezelf en wees eerlijk

We kunnen het niet mooier maken dan het is. Als jij op gesprek komt, willen we ook graag jou zien. Op onze beurt zijn we ook altijd transparant naar jou. Jezelf laten zien, hoe doe je dat dan? Je cv is een mooie combi van jou als persoon, je werkervaring en opleidingen. Maar besteedt ook voldoende aandacht aan de soft skills die je hebt. Geef aan waar je blij van wordt, waar je goed in bent en waar jij voor de organisatie van waarde kan zijn! Je moet maar zo denken: 'I’m not weird, I’m limited edition'.

Benadruk je sterke kanten, maar wees ook realistisch

Bij de vorige tip kwam dit al even naar voren. Misschien wel een van de belangrijkste tips om succes te realiseren met je cv is het benadrukken van je sterke kanten! Of je nu een open sollicitatie verstuurt of reageert op een vacature, de organisatie moet het gevoel krijgen dat hun uitdagingen bij jou in goede handen zijn. Benoem bijvoorbeeld een aantal projecten, de systemen waar je goed mee overweg kan en wellicht een aantal successen die je al gehaald hebt. Everyone has strenghts & weaknesses, the power is to show them both!

Deel je (financiële) ambitie!

Bij Quoratio geven we medewerkers de kans een tweejarig ontwikkeltraject te volgen, werken & leren noemen we dat. Voor ons is jouw ambitie dus nog belangrijker dan jouw verleden. Hoe ziet jouw droombaan eruit? Wat heb je hiervoor nodig? Wat zoek je in een werkgever en hoe wil je hierin gefaciliteerd worden? Bedenk dat dit geen ellenlang verhaal hoeft te zijn. Vaak spreekt een quote, foto of video ook genoeg tot de verbeelding. Ons rest eigenlijk nog maar een ding te zeggen: deel je ambitie! Big results require big ambitions.

"Een in onze ogen laatste gouden tip: val op! Heb je design skills? Laat ze dan zien! Heb je die
niet, vergeet dan niet dat LinkedIn jou onwijs goed helpt bij het visueel maken van je cv. En anders neem je contact op met een van onze Recruiters die voor je klaar staan."

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?

Nieuws & ervaringen

Doorlopende coaching, feedback en focus op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Van HR-beleid naar systeemimplementatie. Hoe doe je dat? In tijden van corona volledig digitaal, op een manier die bij je organisatie past, die de medewerker centraal stelt en waarbij je zelf aan het stuur staat. Daarom ontwikkelden we CONNECT – een interactiecyclus tussen medewerker en manager waarbij het gaat om echte aandacht, een goede dialoog en eerlijke feedback als essentiële onderdelen voor groei. Consultant HR Process & Payroll Moniek Sewalt en HR Directeur Natasja van Rens nemen je mee door de digitalisering van HR, de projectstappen en de begeleiding naar verandering waarin communicatie key is. Lees meer in onderstaand artikel.
Bij Quoratio vinden we ontwikkeling belangrijk. Binnen het traineeship HRM- & Salarisadministratie volg je meerdere opleidingen, waaronder PDL (Praktijk Diploma Loonadministratie). Wat houdt deze opleiding in en wat kun je ermee bij de opdrachtgever? We vroegen het medior salarisadministrateur Casper.
Kas Bloemberg, Finance Consultant, werkt op het moment bij een opdrachtgever in de zorg. Kas heeft een opdracht als Assistent Controller bij VVT-instelling Innoforte, waar hij door de fusie met St. Vreedenhof uit Arnhem de opdracht heeft naast reguliere werkzaamheden, de integratie van beide administratie te ondersteunen. We gingen met hem in gesprek over zijn baan binnen het vakgebied Finance & Control, over hoe zijn baan, maar zeker ook die van anderen, er over een aantal jaar uitziet en hoe je als financial van de toekomst steeds meer een Business of Financial Controller wordt.
Quoratio heeft een FD Gazellen-award 2019 gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?