Procesprofessionals met impact Onze traineeships

De traineeships van Quoratio betekenen Werken & Leren op hbo-niveau. Het traineeship Consultancy in de zorg is op wo-niveau. Wat je achtergrond ook is, we kijken verder dan je cv. De focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling en je krijgt echte aandacht van jouw Talent Development Manager.

Bekijk vacatures

Wij beloven jou:

  • direct een vast contract vanaf je eerste opdracht;
  • doorgroeimogelijkheden tot Junior Consultant;
  • opleidingen, erkende certificaten en toffe opdrachten;
  • een jonge, informele en ambitieuze organisatie met MeetUps, borrels en het Summerfestival;
  • persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht van je Talent Development Manager;
  • altijd een administratief traineeship, dat bij jou past;
  • toegang tot ons online leerplatform, de Quoratio Campus.

 

De 3 pijlers

Welke je ook kiest, al onze traineeships zijn ontwikkeld op basis van drie pijlers:

  • Maatwerk - je bepaalt je eigen ontwikkeltraject, einddoel en tussenstops. Opleidingen die je krijgt bij Quoratio zijn faciliterend aan je functie en ontwikkelpad.
  • Opleidingscredits - vanaf 2020 kun je deze zelf inzetten voor masterclasses, coaching en trainingen.
  • Meetbaarheid - je hebt meer kennis en wordt beter in de praktijk. Je maakt examens en we gebruiken 360 graden feedback in beoordelingen.

Onze traineeships duren twee jaar. Na anderhalf jaar kies je een eigen module in overleg met jouw Talent Development Manager. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld binnen Proces Management, Project Management en Functioneel Beheer.

Kortom, je kiest voor Quoratio als je jezelf wilt blijven ontwikkelen en snel carrièrestappen wilt maken.

Onze traineeships

Traineeship

Consultancy in de zorg

Traineeship
Financiële administratie
Traineeship
HR- & Salarisadministratie
Traineeship
Zorgadministratie

Ervaringen van trainees

Werken op de HR- afdeling bij een internationale organisatie? Dat brengt veel dynamiek en vele uitdagingen met zich mee. Jody van Wielink en Evelien Breeburg, beide trainees HR- & Salarisadministratie bij Quoratio, nemen je mee in de wereld van een HR Associate bij Danone. Een blog van een duo die zich aan elkaar optrekt, impact maakt en die samen met de organisatie elke dag weer een beetje verder innoveren. Let’s go!
Hij was één van de eerste trainees Financiële administratie bij Quoratio. Steve Henskens is inmiddels doorgegroeid tot Financieel Consultant. Hij volgde ooit een opleiding die het toch niet helemaal was, werkte lange tijd in de horeca en wilde verder met zijn finance- en economie-achtergrond. Na een online zoektocht kwam hij bij Quoratio terecht. Hij vertelt je wat hij tot nu toe allemaal heeft beleefd.
Inhousedag Quoratio - 18 december 2019. Kom jij ook?

Opdrachtgevers

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?