Bij jou in de buurt Werken en Leren

Werken en Leren. Die twee staan bij Quoratio altijd centraal. Of je nu trainee of consultant bent, jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Voor jezelf, voor Quoratio en voor onze opdrachtgevers. Op weg naar de beste versie van jezelf, want je toekomst die maak je immers nu! Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?  

Bekijk vacatures

Wij beloven jou:

  • razendsnel carrière maken; 
  • doorgroeimogelijkheden tot Junior Consultant of juist een Senior specialisme;
  • opleidingen, erkende certificaten en toffe opdrachten;
  • een groot netwerk bij Quoratio die je op persoonlijk en professioneel vlak verder brengt; 
  • samenwerking tussen trainees, Junior Consultants en Senior Consultants; 
  • altijd bezig zijn met jouw toekomst en onze toekomst richting #zeroadmin; 
  • toegang tot onze events en online leerplatform, de Quoratio Campus.

 

Werken en Leren bij jou in de regio!

Welk traineeship je ook kiest, wij snappen dat je het liefst bij jou in de regio werkt! 

Ons hoofdkantoor zit in Bunnik. Daar worden ook de opleidingen en trainingen gegeven. Soms kom je hier terug voor gesprekken met jouw Talent Development Manager of voor een kennissessie. Maar we komen ook graag naar jou. We zijn diverse keren te vinden bij de opdrachtgever en ook worden er geregeld regioborrels gegeven, zodat je niet al te ver hoeft te reizen om te netwerken met je medetrainees en consultants van Quoratio. 

Starten met één van onze traineeships kan: 

  • Met een mb4/hbo/wo diploma op zak (afhankelijk van het traineship en afstudeerrichting)
  • Zonder diploma (maar wel minimaal mbo4/hbo niveau en bij het behalen van testen) 
  • Als je gestopt bent met je studie, maar toch graag door wil binnen één van onze vakgebieden 

We werken landelijk. Dat betekent dat alle 750 medewerkers van Quoratio iedere dag overal te vinden zijn. We hebben een focus op de Randstad en het midden van het land, maar er werken ook genoeg collega's in het Oosten, Zuiden en Noorden van Nederland. Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen jouw regio? Neem dan contact op met recruitment en ontdek: 

Onze traineeships

Traineeship

Consultancy in de zorg

Traineeship
Financiële administratie
Traineeship
HR- & Salarisadministratie
Traineeship
Zorgadministratie

Nieuws & ervaringen

Na Daan Naus en Moniek Sewalt, zijn ook oudgedienden van De Quoratio Groep, Omid Sultani en Milou Meys terug op het oude honk, als HR Process & Payroll Consultant. Beide begonnen zij een aantal jaar geleden als trainee HR- en Salarisadministratie, om anno 2020 doorgegroeid te zijn tot consultant. ‘Een mooi vakgebied’ zoals ze het zelf noemen.
Nelleke is via een doorstart van Vossius Consultancy een nieuwe collega bij Zorgon, onderdeel van de Quoratio Groep. Zij vertelt alles over de omschakeling van een klein bedrijf naar een grote organisatie en welke voordelen dit met zich meebrengt.
Robin Nadort begon als trainee HRM- & Salarisadministratie bij de Quoratio Groep. Hij maakte een mooie ontwikkeling door. Inmiddels werkt hij twee dagen per week mee op de afdeling Sales en drie dagen bij opdrachtgevers. In 2021 start hij fulltime als Accountmanager binnen het vakgebied HR Process & Payroll dat hij zelf van binnen en buiten kent. Wat drijft hem en wat kunnen we komende tijd van hem verwachten? Lees mee!

Opdrachtgevers

Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Quoratio heeft een FD Gazellen-award 2019 gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?