Bij jou in de buurt Werken en Leren

Werken en Leren. Die twee staan bij Quoratio altijd centraal. Of je nu trainee of consultant bent, jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Voor jezelf, voor Quoratio en voor onze opdrachtgevers. Op weg naar de beste versie van jezelf, want je toekomst die maak je immers nu! Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?  

Bekijk vacatures

Wij beloven jou:

  • razendsnel carrière maken; 
  • doorgroeimogelijkheden tot Junior Consultant of juist een Senior specialisme;
  • opleidingen, erkende certificaten en toffe opdrachten;
  • een groot netwerk bij Quoratio die je op persoonlijk en professioneel vlak verder brengt; 
  • samenwerking tussen trainees, Junior Consultants en Senior Consultants; 
  • altijd bezig zijn met jouw toekomst en onze toekomst richting #zeroadmin; 
  • toegang tot onze events en online leerplatform, de Quoratio Campus.

 

Werken en Leren bij jou in de regio!

Welk traineeship je ook kiest, wij snappen dat je het liefst bij jou in de regio werkt! 

Ons hoofdkantoor zit in Bunnik. Daar worden ook de opleidingen en trainingen gegeven. Soms kom je hier terug voor gesprekken met jouw Talent Development Manager of voor een kennissessie. Maar we komen ook graag naar jou. We zijn diverse keren te vinden bij de opdrachtgever en ook worden er geregeld regioborrels gegeven, zodat je niet al te ver hoeft te reizen om te netwerken met je medetrainees en consultants van Quoratio. 

Starten met één van onze traineeships kan: 

  • Met een mb4/hbo/wo diploma op zak (afhankelijk van het traineship en afstudeerrichting)
  • Zonder diploma (maar wel minimaal mbo4/hbo niveau en bij het behalen van testen) 
  • Als je gestopt bent met je studie, maar toch graag door wil binnen één van onze vakgebieden 

We werken landelijk. Dat betekent dat alle 750 medewerkers van Quoratio iedere dag overal te vinden zijn. We hebben een focus op de Randstad en het midden van het land, maar er werken ook genoeg collega's in het Oosten, Zuiden en Noorden van Nederland. Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen jouw regio? Neem dan contact op met recruitment en ontdek: 

Onze traineeships

Traineeship

Consultancy in de zorg

Traineeship
Financiële administratie
Traineeship
HR- & Salarisadministratie
Traineeship
Zorgadministratie

Nieuws & ervaringen

Boost Your Capabilities! Dat klinkt top. Maar wat is het? Wat leer je? Wat heb je er op de korte en de lange termijn aan? Hoe ziet het programma er ongeveer uit en hoe ervaren de eerste groepen trainees deze leergang? We nemen je graag mee. Boost your career met één van onze traineeships!
Het eindejaarsfeest, net zoals ons Summerfestival iets waar al onze 650 medewerkers ieder jaar weer naar uit kijken! Maar dit jaar deden we het net een tikkeltje anders. Hoe? Dat lees je in deze blog. We vierden in 2019 ons eindejaarsfeest in studio A12, nog geen vijf minuten van kantoor. Het meest trots zijn we op onze collega’s, want zonder hen kunnen we nooit de groei realiseren die we al afgelopen jaren doormaken. En zo werden de Quoratio awards in het leven geroepen!
Vier jaar geleden begon Natalie Wolf met ons traineeship Zorgadministratie. Ze groeide door naar de rol van Healthcare Consultant, waarbij ze casussen oppakt die verder gaan dan de basis en waar anderen misschien niet direct oog voor hadden. Verder kijken dan je neus lang is dus, en op zoek naar echte innovatie! Ze neemt je mee door een aantal opdrachten die haar brachten tot waar ze nu is en ze hoopt daarmee menig ander te inspireren. Want wat je achtergrond ook is – ook Quoratio kijkt verder dan een cv lang is.

Opdrachtgevers

Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Quoratio heeft een FD Gazellen-award 2019 gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?