Bij jou in de buurt Werken en Leren

Werken en Leren. Die twee staan bij Quoratio altijd centraal. Of je nu trainee of consultant bent, jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Voor jezelf, voor Quoratio en voor onze opdrachtgevers. Op weg naar de beste versie van jezelf, want je toekomst die maak je immers nu! Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?  

Bekijk vacatures

Wij beloven jou:

  • razendsnel carrière maken; 
  • doorgroeimogelijkheden tot Junior Consultant of juist een Senior specialisme;
  • opleidingen, erkende certificaten en toffe opdrachten;
  • een groot netwerk bij Quoratio die je op persoonlijk en professioneel vlak verder brengt; 
  • samenwerking tussen trainees, Junior Consultants en Senior Consultants; 
  • altijd bezig zijn met jouw toekomst en onze toekomst richting #zeroadmin; 
  • toegang tot onze events en online leerplatform, de Quoratio Campus.

 

Werken en Leren bij jou in de regio!

Welk traineeship je ook kiest, wij snappen dat je het liefst bij jou in de regio werkt! 

Ons hoofdkantoor zit in Bunnik. Daar worden ook de opleidingen en trainingen gegeven. Soms kom je hier terug voor gesprekken met jouw Talent Development Manager of voor een kennissessie. Maar we komen ook graag naar jou. We zijn diverse keren te vinden bij de opdrachtgever en ook worden er geregeld regioborrels gegeven, zodat je niet al te ver hoeft te reizen om te netwerken met je medetrainees en consultants van Quoratio. 

Starten met één van onze traineeships kan: 

  • Met een mb4/hbo/wo diploma op zak (afhankelijk van het traineship en afstudeerrichting)
  • Zonder diploma (maar wel minimaal mbo4/hbo niveau en bij het behalen van testen) 
  • Als je gestopt bent met je studie, maar toch graag door wil binnen één van onze vakgebieden 

We werken landelijk. Dat betekent dat alle 750 medewerkers van Quoratio iedere dag overal te vinden zijn. We hebben een focus op de Randstad en het midden van het land, maar er werken ook genoeg collega's in het Oosten, Zuiden en Noorden van Nederland. Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen jouw regio? Neem dan contact op met recruitment en ontdek: 

Onze traineeships

Traineeship

Consultancy in de zorg

Traineeship
Financiële administratie
Traineeship
HR- & Salarisadministratie
Traineeship
Zorgadministratie

Nieuws & ervaringen

Een referral? Ja, we horen je denken. Sonja had al eens vaker het een en ander gehoord over Quoratio als werkgever. Tot op de dag dat er opeens een collega van Quoratio bij haar op de bank in haar eigen huis zat... Toen wist ze zeker: ‘’nu stel ik die laatste paar vragen die ik nog heb!’’. We vroegen Sonja en Malique waarom ze beiden voor ons als werkgever hebben gekozen.
Fundamenteel onderdeel van je traineeship bij Quoratio Groep is het opdoen van werkervaring. Want het verschil maken op de back-offices van bedrijven, dat is waar je voor wilt gaan. Maar wat voor soort opdrachten en opdrachtgevers zijn dat nou waar je als trainee terecht komt? En wat doe je dan precies? We vroegen het drie trainees, elk uit een van de drie domeinen. Dat zijn HR Process & Payroll, Healthcare en Finance & Control. Ondertussen delen Petra, Jeroen en Gert ook nog wat ze geleerd hebben en krijg je van ieder een trainee-tip!
Marlon, wonend in Nijmegen, was voordat ze begon met het traineeship zorgadministratie begeleider in de gehandicaptenzorg, maar wilde zich meer bewegen naar de achterkant van de zorg. Ze vond het traineeship via internet en werd daarna ook benaderd door een van onze recruiters. Rachelle, wonend in Den Bosch, werkte hiervoor bij een grote bank op de administratie. Ze werkte daar met een aantal Quoratio collega’s en werd enthousiast van positieve ervaringen van andere trainees. Ze gingen met elkaar in gesprek over de bewuste keuze voor detachering binnen zorgadministratie.

Opdrachtgevers

Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Quoratio heeft een FD Gazellen-award 2019 gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?