Bij jou in de buurt Werken en Leren

Werken en Leren. Die twee staan bij Quoratio altijd centraal. Of je nu trainee of consultant bent, jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Voor jezelf, voor Quoratio en voor onze opdrachtgevers. Op weg naar de beste versie van jezelf, want je toekomst die maak je immers nu! Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?  

Bekijk vacatures

Wij beloven jou:

  • razendsnel carrière maken; 
  • doorgroeimogelijkheden tot Junior Consultant of juist een Senior specialisme;
  • opleidingen, erkende certificaten en toffe opdrachten;
  • een groot netwerk bij Quoratio die je op persoonlijk en professioneel vlak verder brengt; 
  • samenwerking tussen trainees, Junior Consultants en Senior Consultants; 
  • altijd bezig zijn met jouw toekomst en onze toekomst richting #zeroadmin; 
  • toegang tot onze events en online leerplatform, de Quoratio Campus.

 

Werken en Leren bij jou in de regio!

Welk traineeship je ook kiest, wij snappen dat je het liefst bij jou in de regio werkt! 

Ons hoofdkantoor zit in Bunnik. Daar worden ook de opleidingen en trainingen gegeven. Soms kom je hier terug voor gesprekken met jouw Talent Development Manager of voor een kennissessie. Maar we komen ook graag naar jou. We zijn diverse keren te vinden bij de opdrachtgever en ook worden er geregeld regioborrels gegeven, zodat je niet al te ver hoeft te reizen om te netwerken met je medetrainees en consultants van Quoratio. 

Starten met één van onze traineeships kan: 

  • Met een mb4/hbo/wo diploma op zak (afhankelijk van het traineship en afstudeerrichting)
  • Zonder diploma (maar wel minimaal mbo4/hbo niveau en bij het behalen van testen) 
  • Als je gestopt bent met je studie, maar toch graag door wil binnen één van onze vakgebieden 

We werken landelijk. Dat betekent dat alle 750 medewerkers van Quoratio iedere dag overal te vinden zijn. We hebben een focus op de Randstad en het midden van het land, maar er werken ook genoeg collega's in het Oosten, Zuiden en Noorden van Nederland. Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen jouw regio? Neem dan contact op met recruitment en ontdek: 

Onze traineeships

Traineeship

Consultancy in de zorg

Traineeship
Financiële administratie
Traineeship
HR- & Salarisadministratie
Traineeship
Zorgadministratie

Nieuws & ervaringen

Kas Bloemberg, Finance Consultant, werkt op het moment bij een opdrachtgever in de zorg. Kas heeft een opdracht als Assistent Controller bij VVT-instelling Innoforte, waar hij door de fusie met St. Vreedenhof uit Arnhem de opdracht heeft naast reguliere werkzaamheden, de integratie van beide administratie te ondersteunen. We gingen met hem in gesprek over zijn baan binnen het vakgebied Finance & Control, over hoe zijn baan, maar zeker ook die van anderen, er over een aantal jaar uitziet en hoe je als financial van de toekomst steeds meer een Business of Financial Controller wordt.
Starten als collega binnen het domein Finance & Control. Hoe ziet dat eruit? Wat doe je in je eerste 2,5 jaar en waar sta ik nu? Kersverse consultant Gaston Coolen vertelt je meer over zijn avontuur tot nu toe en zijn gevulde rugzak. Hij vertelt onder andere waarom hij voor het vakgebied koos, waarom het traineeship, waarom de samenwerking tussen de labels Quoratio en Verhoeve zo sterk is en hij neemt je mee in zijn ambitie om zichzelf altijd te blijven uitdagen.
Consultants Erdal en Kas ontmoetten elkaar (online) en spraken ze over verschillende onderwerpen die consultants van de Quoratio Groep bezig houden. Want als we als organisatie langzaam bewegen naar een consultancy-bedrijf, wat betekent dat dan voor consultants? Het werd een interessant gesprek over adviseur zijn, commercie en betrokkenheid bij ‘de groep’.

Opdrachtgevers

Wil je niks missen?

Benieuwd naar ons laatste nieuws, komende events of actuele vacatures?

Quoratio heeft een FD Gazellen-award 2019 gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?