Wij zijn Quoratio Hoofdkantoor

In totaal zijn we op dit moment een club van zo’n 650 collega’s. And we’re still counting! Naast onze trainees en consultants die klanten helpen op het gebied van HR- & Salarisadministratie, Zorgadministratie en Financiële Administratie nemen we je graag even mee met een rondgang langs onze basisteams in Bunnik. Welke teams kom je tegen? Wat kun jij bijdragen?

Bekijk vacatures in Bunnik

Virtuele tour

Sales

Onze salesafdeling zorgt ervoor dat onze trainees en consultants de leukste opdrachten kunnen uitvoeren. Deze afdeling staat continu in contact met opdrachtgevers en weet zo als eerste welke nieuwe ontwikkelingen er spelen binnen de markt. Daardoor staat sales aan de voordeur van mooie nieuwe projecten. Mens, proces en systeem staan altijd met elkaar in verbinding en jij weet als accountmanager binnen je eigen segment de juiste propositie neer te zetten en te verkopen. Drie redenen om Accountmanager te worden bij Quoratio.

''Zelfstandig op pad en persoonlijke ontwikkeling. Daar haal ik voldoening uit in mijn werk.'’ 

Vincent - Accountmanager

Marketing

Team marketing staat centraal binnen de organisatie en is vaak een verbindende factor tussen alle afdelingen. Communicatie een stapje verder brengen, dat is wat we doen. We zorgen voor de juiste boodschap voor elke doelgroep en zijn betrokken vanaf concept tot realisatie van een campagne. We houden overzicht via een echte helikopterview, bewaken de kwaliteit van alle uitingen en hebben ook oog voor detail. Creativiteit staat ons op het lijf geschreven en we zijn verantwoordelijk voor onze Brand Story. Hoe je oranje bloed krijgt? Neem eens een kijkje tusssen de Quoratio Gallery. 

HR

Wij geloven in continue ontwikkeling als basis om samen steeds beter te worden. Persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht zit dan ook in ons DNA. HR is de afdeling waar trainees en consultants veel mee in contact staan. Zij bestaat uit onder andere onze Talent & Professional Development Managers, Opleidingen en onze Office Manager. We begeleiden onze medewerkers zo goed mogelijk op professioneel en persoonlijk vlak en kijken samen naar de loopbaan en stip op de horizon. Hiernaast ben je ook nauw betrokken bij de selectieprocedure en werk je samen met recruitment.

Recruitment

Recruitment is een mooi vak en binnen Quoratio is deze afdeling het visitekaartje voor iedereen die bij ons op gesprek komt. Het team is verantwoordelijk voor het recruitmentproces van A tot Z. Mede door jouw inzet worden potentiële collega’s verliefd op onze organisatie. Bovendien helpen we elke dag veel mensen naar een volgende stap in hun carrière. En daar kun jij een bijdrage aan leveren! We doen telefonische prescreenings met kandidaten, voeren gesprekken, organiseren in-housedagen en blijven onze systemen innoveren.

BPO & Services

Bij BPO werk je in-house als Salarisadministrateur. Veel consultants werken bij klanten op locatie. Daarnaast ondersteunen we opdrachtgevers ook op afstand. De afdeling werkt met verschillende softwarepakketten, dus afwisseling is gegarandeerd! Vaak nemen we de complete salarisadministratie uit handen. Maar we fungeren ook als adviespartner. BPO & Services helpt ongeveer 250 klanten met het verbeteren van hun processen en verwerkt in totaal zo’n 3800 loonstroken per maand.

“Van (n)iets iets megatofs maken. Je krijgt hier de vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om iets op poten te zetten. Impact maken zit hier wel goed!” 

Malique - Online Recruitment Marketeer

Back office

Zonder goede backbone is een (interne) organisatie nergens. Team Back office omvat zowel IT, finance, sales support en – hoe kan het anders bij Quoratio zelf – personeels- en salarisadministratie. Processen stroomlijnen, een fijne werkarchitectuur, zorgen dat de organisatie in control is, onze back office regelt het! Voor vragen omtrent uren, salaris, het wagenpark, werkplekken, contracten, budgetten en nog veel meer ben je bij hen aan het juiste adres.

“Onze klanten en onze mensen continu beter maken; dat is onze passie! Quoratio is een dienstverlener en opleider voor iedereen, want je krijgt zelf de regie over je carrière.''

Jochem Kentgens - CEO

Directie

Onze directie is vierkoppig en bestaat uit een Algemeen Directeur, Commercieel Directeur, Directeur Bedrijfsvoering en een HR Directeur. Ze staan in het hart van de organisatie, de lijnen zijn kort en we werken aan Quoratio 2020, het jaar waarin we 20 jaar bestaan. Deze verschillende invalshoeken maken ons een financieel gezonde organisatie met een soepele bedrijfsvoering. Top-down of bottom-up? Bij ons is iedereen gelijk en word je aangenomen en beloond op expertise. Samen duurzaam groeien naar de toekomst.

Nieuws & ervaringen

Na Daan Naus en Moniek Sewalt, zijn ook oudgedienden van De Quoratio Groep, Omid Sultani en Milou Meys terug op het oude honk, als HR Process & Payroll Consultant. Beide begonnen zij een aantal jaar geleden als trainee HR- en Salarisadministratie, om anno 2020 doorgegroeid te zijn tot consultant. ‘Een mooi vakgebied’ zoals ze het zelf noemen.
Nelleke is via een doorstart van Vossius Consultancy een nieuwe collega bij Zorgon, onderdeel van de Quoratio Groep. Zij vertelt alles over de omschakeling van een klein bedrijf naar een grote organisatie en welke voordelen dit met zich meebrengt.
Robin Nadort begon als trainee HRM- & Salarisadministratie bij de Quoratio Groep. Hij maakte een mooie ontwikkeling door. Inmiddels werkt hij twee dagen per week mee op de afdeling Sales en drie dagen bij opdrachtgevers. In 2021 start hij fulltime als Accountmanager binnen het vakgebied HR Process & Payroll dat hij zelf van binnen en buiten kent. Wat drijft hem en wat kunnen we komende tijd van hem verwachten? Lees mee!
Quoratio heeft een FD Gazellen-award 2019 gewonnen in de categorie grote bedrijven.

Login

Net zo’n koekiemonster als wij? Help ons alvast met het leegeten van de trommel en accepteer onze cookie policy :-) Meer weten?